5 vragen aan mijn ambassadeurs.

Lietjesmarket heeft 3 ambassadeurs die mijn merk vertegenwoordigen. Dat zijn Pippi van der Steen, Guusje Jansen en Caro Hermans. Om ze wat beter te leren kennen heb ik 5 vragen gesteld en die worden in deze blog beantwoord. Ben jij ook benieuwd naar hun doelen, tips en meer? Lees het in deze blog.

Caro Hermans

Pippi van der Steen

Guusje Jansen

Vraag 1: Wat is je doel voor dit jaar?

Caro: Mijn originele doel was kilometers rijden in mijn huidige proef, M1. Maar Corona steekt daar natuurlijk een stokje voor haha! Mijn Corona doel is trainen voor een proef een klasse hoger dan we nu mogen starten. Die proef ontspannen rijden in een thuis omgeving om het ons makkelijker te maken in onze proef wanneer we weer naar wedstrijd kunnen.

Pippi: Mijn doel was om mijn debuut te maken in het L2 dressuur, L springen en L eventing. Helaas stonden we door corona stil en staan we nu stil door een peesblessure. Wellicht dat we eind van dit jaar één van deze doelen wel kunnen halen! Mijn huidige doel is om Indu weer gezond te krijgen!

Guusje: Mijn doel voor dit jaar is om Fien naar haar eigen plekje te krijgen en daar een super mooi begin te maken. Ik heb inmiddels een stuk land gevonden en daar ga ik een paddock Paradise van maken.

Vraag 2: wat is de leukste eigenschap van je paard?

Caro: Cor zijn leukste eigenschap is zijn kinderlijkheid! Cor is net 13 geworden maar gedraagt zich echt nog als een kleuter. Onder het zadel kan hij soms het bloed onder me nagels uit halen, maar het heeft ook zeker voordelen. Op de grond is het gewoon een zaligheid, zijn gefrul tovert altijd een glimlach op mijn gezicht! Ongeacht hoe ik me voel op dat moment!

Pippi: De leukste eigenschap van Indu vind ik dat hij echt een clowntje kan zijn. Hij zorgt altijd voor een glimlach op mijn gezicht?

Guusje: De allerleukste eigenschap van Fien is wel dat ze zo verschrikkelijk lief is! Ze zou nooit iets of iemand kwaad doen en ze is zo graat in gezelschap van mensen.

Vraag 3: Wie is je grootste voorbeeld in de paardenwereld op dit moment?

Caro: Ik kijk enorm op naar Jorinde Verwimp, wat zij al gepresteerd heeft op haar leeftijd is echt spectaculair!

Pippi: Ik denk dat mijn grootste voorbeeld op dit moment Kristy Snepvanger is, ondanks dat ze zelf jonger is dan mij haal ik veel inspiratie uit haar video’s. Ze is een goede ruiter met veel gevoel en zorgt op en top voor haar paarden!

Guusje: Ik kijk erg op naar Jolanda Adelaar omdat ze de perfecte formule heeft gevonden van natural horsemanship en sport te combineren door haar grandprix hengst ook op te leiden door clicker training.

Vraag 4: Wat is je favoriete paarden product?

Caro: Mijn alle time favoriet is mijn NAF Quick clean spray! Ik ben enorm zorgzaam met mijn lederen spullen, maar heb niet wekelijks de tijd om alles in te vetten. Daarom de Quick Clean ideaal voor na het rijden om alles wat proper te maken.

Pippi: Mijn favoriete product is toch wel het oornetje van Lietjesmarket. Ik heb het oornetje al vaak gebruikt met crossen en de kwaliteit is mega goed! Deze is helemaal naar wens gemaakt. Ik heb gekozen voor zwart lang model oornetje met een oranje sierkoord.

Guusje: Ik ben helemaal fan van de zeepjes van Pippa en ik heb sinds kort een strip hair! Die dingen zijn absoluut geweldig! De Striphair rubberen borstel met verschillende functies aan de verschillende zijden van de borstel.

Vraag 5: Wie zou je moeten volgen sociaal media?

Caro: Mijn 2 favoriete accounts zijn joels_horses en liesmoutonphotography.

Julie is een super lieve en een pracht van een meid, ze kan ontzettend goed rijden en heeft ook een heel fijn hart voor haar paarden. Naast haar paard Garant, waar ze mee rijd, heeft ze ook nog Demaré. Haar merrie waar ze niet meer op mag rijden maar ze doet alles voor haar!

Lies is mijn sponsor fotograaf maar wel een enorm talent! Ik werk nu een jaar met haar samen en ze heeft al zulke grote verbeteringen gedaan en zulke mooie kansen gekregen! Ook gewoon een schat van een meid om mee samen te werken tijdens een shoot!

Pippi: Ik denk dat iedereen eens een kijkje moet nemen bij de podcast van Amazones met een missie. In deze podcast bespreken Fenna van Dam, Romy Huisman en Jolanda Adelaar hun visie op paardenwelzijn en de huidige- en hun toekomstige relatie tussen mens en paard.

Paard&Geluk is een aanrader. Deze podcasten gaan over de welzijn van paarden en is voor mij echt een eye opener.

Guusje: Volg Jolanda Adelaar ze heeft een heel mooi Instagram account en informatief Youtube kanaal!

Maar ook Snuitable van Romy Huismans. Ik bewonder hun kijk op paarden en hoe ze ze behandelen. Dit is echt iets waar ik naar wil streven! Want de paarden zijn onze beste vriendjes .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *