Ambassadeur Caro Hermans

Ik ben heel erg blij om Caro als ambassadeur voor Lietjesmarket te hebben. Lietjesmarket heeft heel veel fans in België en ik ben blij dat ik kan zeggen dat mijn ambassadeurs internationaal zijn. Caro heeft een heel mooi Instagram account met prachtige foto’s. In haar teksten vindt je mooie quotes en verteld ze over haar paarden leven met Cor. “Ride in style” is deze ruiter op het lijf geschreven!

Caro is 20 jaar en heeft een prachtig paard genaamd Cor. Samen zijn ze op weg om in de dressuur aan de top te komen. Ze is M1 start gerechtigd, maar Corona heeft daar jammer genoeg een stokje voor gestoken.

“We trainen eens zo hard nu om volgend jaar enkele mooie prijzen binnen te halen! Naast dressuur doen wij ook aan jumping en eventing. Het springen is minder gefocust maar toch doen we het heel graag! De eventing is een echte uitlaat klep voor ons, het is tussen zomer en winter seizoen in zodat we eens wat anders kunnen doen. Voor alle 3 de disciplines ben ik heel outfit gericht, het plaatje moet kloppen! Bij het springen hebben wij de meest schitterende outfit. Een hele zwart glitterende outfit bestaande uit dekje, peesbeschermers en een prachtig lang oornetje van Lietjesmarket! “

Meer weten over Caro en Cor? Volg haar Instagram account daar deelt ze mooie foto s en lees je meer over haar zelf en Cor. Bekijk haar prachtige instagram pagina hier

Heb jij pinterest? Volg dan Caro Hermans hier.

Check haar facebook pagina.

Bedankt voor je aanmelding en welkom als ambassadeur. Super leuk dat je met Lietjesmarket wil samenwerken ik kijk er naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *