Ambassadeur Guusje Jansen

Ik heb in mei een oproep gedaan om ambassadeurs te vinden voor Lietjesmarket. Wat heb ik veel leuke reacties gehad en wat is het moeilijk om te kiezen. Uiteindelijk is het gelukt en wil ik heel graag Guusje Jansen voorstellen als ambassadeur.

Guusje is 19 jaar oud en heeft een jonge pony genaamd Lily Faye (Fientje) Dit is een fries x Fjord kruising. Fientje is nu 1 jaar oud en ze is bijna een jaar bij Guusje. Fientje is lekker aan het opgroeien in de wei en soms doet ze een beetje vrijheidsdressuur maar allemaal lekker op eigen tempo. 

Daarnaast heeft ze op dit moment een bij rijdpaard genaamd Geertje. Dit is een prachtige tuiger merrie.

Guuje heeft maar liefst 18 duizend volgers op instagram! Ik begrijp wel waarom. Ze heeft prachtige foto’s en mooie filmpjes van paarden en voor mensen die van mooie setjes houden kunnen hun ogen de kost geven.

Kijk ook eens op HappyhorsemanshipTV. Daar gaat ze een serie maken over het opvoeden van een veulen en hoe je ze bepaalde dingen kan aan leren.

Op haar youtube kanaal vindt je meer video’s over verschillende onderwerpen.

Wil je Guusje en haar paarden volgen op facebook? Dat kan hier post ze veel foto’s en meer leuke paarden items.

Lietjesmarket is heel erg blij om met Guusje te mogen samenwerken en binnenkort gaan jullie meer zien van haar. Volgende week maak ik de 2e ambassadeur bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *