Brooke Hospital eenhoorn

Brooke hospital eenhoorn van Lietjesmarket

Al een tijdje speelde ik met het idee om iets te doen voor een goed doel. 
En eindelijk is het zo ver. Vanaf nu te koop in mijn webshop en op etsy de Brooke Hospital eenhoorn. 
Deze eenhoorn is ontworpen met oranje details in de kleuren van Brooke hospital.

Steun een goed doel met deze mooie witte eenhoorn hoorn met oranje details voor je paard of pony. Koop deze unicorn en ik doneer 3,75 euro aan Brooke Hospital dat is 25% van het aankoop bedrag. De witte hoorn is afgewerkt met een rose gold glitterdraad draad. Met kunstbloemen in oranje aan de voet van de hoorn. Ik heb voor deze kleuren gekozen omdat dat in het logo van Brooke Hopistal terug komt.

Wat doet Brooke Hospital?

Brooke Hospital for Animals geeft gratis diergeneeskundige hulp aan werkdieren, met eigen klinieken en mobiele klinieken. Daarnaast leiden we mensen uit lokale gemeenschappen op tot veterinaire hulpverleners die eerstelijnshulp kunnen verlenen. Door het welzijn van werkdieren te verbeteren, helpen we ook de mensen die voor hun levensonderhoud afhankelijk zijn van hun paard of ezel.

Preventie van welzijnsproblemen bij werkdieren.

In samenwerking met lokale groepen diereigenaren, hoefsmeden en tuigmakers identificeert Brooke welzijnsproblemen bij paarden en ezels in een bepaalde gemeenschap. Vervolgens wordt de oorzaak van die problemen vastgesteld, zodat kan worden gewerkt aan preventie. Door gemeenschappen te leren hoe ze, gezamenlijk en individueel, de gezondheidsrisico’s voor hun dieren tot een minimum kunnen beperken, zorgt Brooke ervoor dat ziektes en aandoeningen worden voorkomen.  Verder worden rondleidingen en lessen op school gegeven aan kinderen, zodat die op jonge leeftijd al leren hoe je met dieren moet omgaan. Het is een effectieve manier om het dierenwelzijn duurzaam te verbeteren.

https://www.brooke.nl/

Charlotte Dujardin is een bekende ambasadeur van Brooke Hospital.

Ambasadeurs

Help de paarden en ezels in nood vele vips steunen dit doel denk aan, Charlotte Dujardin, Anky van Grunsven, Monty Robberts, Jessica Mendoza en vele anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *