Diy voor je paard of pony

Vindt jij diy (Do it yourself) ook zo leuk? Surf je uren op Pinterest, Youtube en Welke, om gave ideeën te zoeken voor je zelf maak projecten. Vele projecten heb ik al gemaakt en als je goed Engels kan dan zijn veel stappenplannen en patronen makkelijk te volgen.

Voor paarden heb ik veel diy projecten gedaan. Denk aan een hindernis van tafelzeil maken, een side pull maken van zeil touw, dekjes pimpen en nog veel meer.

Toen ik mijn eigen winkel startte twijfelde ik heel erg om mijn patronen en uitleg over hoe je een oornetje zelf haakt te gaan verkopen. Maar het is natuurlijk super leuk om, als je handig bent, zelf iets te maken. Als echte “doe het zelf fan” weet ik dat als geen ander. Ik heb 2 patronen gemaakt met een stappenplan en deze zijn in Nederlands en Engels verkrijgbaar op Etsy, maar in mijn webwinkel heb ik de Nederlandse versie in de shop.

In de beschrijving staat precies wat je nodig hebt aan materialen en alle maten staan duidelijk beschreven. Ik gebruik zelf een naaimachine maar dat heb je niet perse nodig je kan ook met de hand alles wat genaaid moet worden dicht naaien.

Een patroon om zelf je vliegenmuts te haken.

Kun je al haken dan is dit patroon geschikt voor jou. Het zijn vrij eenvoudige steken die voor een beginnende persoon prima te volgen zijn. Verder staat erin wat je precies nodig hebt om een vliegenmuts te maken en de maten staan duidelijk uitgelegd.

Het eenhoorn hoorn patroon. 

Dit is een uitleg hoe je een eenhoorn maakt. Deze kan op 2 manieren gedaan worden. Als eenhoorn hoorn op een oornetje en de losse eenhoorn hoorn. Dit is een makkelijk te volgen stappen plan met tekst en foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *