Doe mee en Win!

18 januari ben ik jarig en om dat te vieren ga ik een weggeef actie doen. Ik geef 3 prijzen weg en de winnaars maak ik bekend op zaterdag 18 januari.

Wat moet je doen om kans te maken? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief als je dat nog niet hebt gedaan. Klik hier Om extra kans te maken volg je mijn instagram en facebook . Daar vindt je berichten waar in deze actie te vinden is met de beschrijving om extra kans te maken.

Prijs nr 1

Een rose gold leren halster twv 65 euro incl. bijpassend touw naar keuze. Rose gold halsters heb ik in cob en paard. (voor maat pony heb ik een alternatief). 

Prijs nr 2

Een oornetje geheel naar wens! Stel je eigen oornetje samen of zoek er eentje uit van mijn collectie.

Prijs nr 3

Het paarden knutselboek twv 14.50 euro. Super leuk boek voor de diy fans!

De prijs kan niet ingewisseld worden voor wat anders. Om een prijs te winnen moet je ingeschreven zijn voor mijn nieuwsbrief. Ik maak 18 januari de winnaars bekend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *