favo paarden spullen

Het is alweer even geleden dat ik een blog plaatste met mijn favoriete paarden spullen. En ik heb heel veel leuke tips voor je.

LEMIEUX CARBON COOLER DEKEN

De Carbon Cooler deken is een ongelooflijk lichte en comfortabele cooler en is geschikt voor voor & na het trainen. Kruiselings geweven nanovezellagen controleren de luchtstroom om te koelen terwijl de spiertemperatuur via de schouder-, rug- en achterhand wordt behouden.
Ideaal om de spieren warm te houden tussen de wedstrijden of tijdens het reizen, de deken kan ook als onder deken worden gebruikt.
Ik heb hem al 2 jaar en ben er super tevreden over. Hij zit als gegoten, na een wedstrijd deze deken op en zodra ik thuis ben is mijn paard helemaal droog. Ik heb hem ook gebruik in de winter onder de gewone deken. Mijn paard had namelijk last van stijve rugspieren. Ik had wel het idee dat het hielp om haar rug warm en soepel te houden. En nog steeds ziet de deken er netjes uit na ruim 2 jaar.

ROSE GOLD SETJE

Dit is zo’n gaaf setje. Dit oornetje past perfect bij het rose gold dekje. Het dekje is voorgevormd en is van katoen. De binnenkant is van mesh. Het oornetje is ook van katoen gemaakt en met warme dagen is dat heel prettig. Dit setje is verkrijgbaar in zwart of navy blauw.

LONGEERLIJN

Deze longeerlijn wordt veel gebruikt ik heb er inmiddels 2 om het dubbele lijnen te longeren. Het midden stukje is heel handig en gebruik ik vaak als ik bitloos longeer deze kan je zo aan de ster hackamore clippen.

Om foto’s te maken van mijn producten is deze lijn heel fijn. Ik moet toch vaak op afstand staan om een mooie foto te maken en onze buitenbak heeft geen omheining. Meestal blijft ze goed staan maar een extra lijn is wel heel handig.

PIPPAZEEP

Helaas niet gesponsord. Recent heb ik de pippa zeepjes aangeschaft. In deze probeer verpakking zitten 4 kleine zeepjes en je krijgt er een washandje bij. Ik heb een mooie schimmel maar dat betekend helaas veel wassen om haar schoon te houden. Vooral de staart is altijd erg vies.

De zeepjes ruiken heerlijk en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ik was zelf mijn haar ook met een zeep blokje dat is even wennen maar bevalt wel heel erg goed. Als je het eenmaal gewend bent is het heel erg fijn om daarmee haren te wassen.

BIT MORE BRIDLE

Deze mag natuurlijk niet ontbreken! Ik ben echt super blij met dit hoofdstel. De pasvorm is goed de mogelijkheden zijn heel fijn. Ik heb laatst een buitenrit gemaakt met bit en bitloos en wat fijn dat dat hiermee zo makkelijk gaat. Mijn paard loopt heel goed bitloos maar soms is het fijn om toch even wat extra controle te hebben. Ook ideaal dat je er een hackamore van kan maken en veel opties hebt met welk systeem je wil rijden.

Sidepull, hackamore of bit het kan allemaal met dit hoofdstel.

RAPIDE LEDERDRESSING

Rapide lederdressing is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel, speciaal ontwikkeld voor leder. Rapide lederdressing is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel, speciaal ontwikkeld voor leder. Rapide lederdressing is ideaal voor alle lederen producten zoals hoofdstellen, tuigen, lederen laarzen maar ook voor tassen, riemen, schoenen, meubelen etc.

Het maakt het zelfs water afstotend ideaal met regenachtig nederlands weer. Ik heb het inmiddels al veelvuldig gebruikt! Mijn bank, mijn tas en oude leren koffer heb ik ermee behandeld. Ik heb het in een spray fles en dat is super handig in het gebruik. Het is niet goedkoop maar wel elke cent waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *