Feestdagen gids

Ben jij al begonnen met je kerst inkopen? Nu al denk je? Ja nu al. Wil je graag iets speciaals geven of je paard gebruiken als model op de kerstkaart dan moet je wel op tijd beginnen. Daar komt bij dat er dit jaar een beperkte oplage is van de kerst artikelen op = op.

In de collectie zijn diverse oornetjes met kerstthema te vinden. Nieuw is het rode oornetje met glitter draad en zilveren glitter rand. En om je set helemaal compleet te maken heb ik een beperkte oplage met glitter dekjes in rood. Wil je niet voor klassiek rood gaan? Wat denk je van zwart met zilver glitter. Dat is echt super chique en wist je dat onder kunstlicht glitters nog beter uitkomen? Perfect voor het indoor seizoen dus!

Wil je graag een mooi cadeau? Wat denk je van een leren halster met rose gold. Ik heb 2 soorten een anatomisch gevormde in bruin en zwart en een standaard halster met rose gold bakstukken in zwart leer. Deze kan geleverd worden met een bijpassend touw. Neem gerust een kijkje in de webshop voor meer leuke paarden artikelen of stuur me een berichtje als je iets naar wens gemaakt wil hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *