Fijne feestdagen en een magisch 2019

Via deze weg mijn kerst groet! Wat een jaar is het geweest. Leuke acties en wedstrijden mogen sponsoren, win acties gehouden, mijn eigen webshop geopend en nog veel meer! Heel erg leuk dat het zo goed zou gaat met mijn merk en producten.

En voor 2019 staan er mooie projecten op de planning. Ik wil wat gaan doen voor een goed doel maar daarover binnenkort meer. En dan is er nog een heel gaaf nieuwtje! Begin volgende jaar komt er exclusieve eenhoorn in de collectie die tot stand is gekomen met een mooie samenwerking ?. En ook volgend jaar wil ik weer win acties gaan houden en gaan er vast leuke dingen gebeuren.

Nu is het tijd voor een kleine wel verdiende pauze! Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen! En hopelijk tot volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *