Gepersonaliseerd

In het woorden boek staat de betekenis: Het vervaardigen of wijzigen van iets volgens individuele specificaties of voorkeuren.

Kortom iets wat helemaal aan jou wensen of smaak voldoet. En “Costum made” is erg populair in vele sectoren. Tv programma’s zijn op gepersonaliseerd gebaseerd denk aan, Car customs, West Coast Customs, maar in het tv programma van MTV Cribs was bijna alles in en om het huis “custom made”. Tegenwoordig kun je zelfs voor je paard alles naar jou wens bestellen. Denk aan custom zadels, hoofdstellen die je helemaal zelf kan samen stellen en meer.

En zeg nou zelf, iets wat helemaal naar jou wens of smaak is en uniek is natuurlijk extra leuk. Je hebt iets wat niemand anders heeft of wat alleen jou past. Dat maakt het nog specialer. En bijna alles of eigenlijk alles wat met paarden te maken heeft kun je tegenwoordig een persoonlijk tintje geven.

Ik ontdekte al heel snel dat iets naar wens gemaakt veel gevraagd werd. Ik heb een “standaard” collectie oornetjes, maar meer dan de helft van wat ik maak is gepersonaliseerd. Een ander kleurtje, randje, steentjes etc, ik kan het aanpassen, omdat ik alles op bestelling maak. Ik begin met een bolletje garen en dat wordt uit eindelijk de basis van het oornetje. Wat ook vaak voorkomt is een afwijkende maat. Een paard met bijvoorbeeld kleinere of grotere oren dan de standaard maat.

Iets naar wens maken vindt ik erg leuk om te doen. Vaak wordt advies gevraagd wat bijvoorbeeld mooi is en daar komen hele leuke producten uit. Iets wat perfect bij je outfit past of iets wat helemaal naar de maten van je paard gemaakt is. Sommige verzoeken zijn uiteindelijk in mijn “standaard”collectie opgenomen. Het eenhoorn oornetje in turquoise werd zo vaak op verzoek gemaakt dat ik die opgenomen heb in de collectie. Het lange model oornetje in donkergroen vond ik erg mooi en die is zeer populair in Frankrijk en de Verenigde Staten.

Daarnaast krijg ik veel aanvragen om oornetjes te maken die niet meer te koop zijn. Denk aan oornetjes van Eskadron die uit de collectie zijn of uitverkocht, maar van andere merken maak ik vergelijkbare vliegenmutsen.

Tot slot is het natuurlijk heel erg leuk om je logo of naam op een oornetje of dekje te hebben. Daarmee kan je je merk laten zien op concoursen, je vlog of trainingen. Er zijn ruiters die voor een sponsor rijden en op deze manier kan er mooi reclame gemaakt worden. Wil jij ook graag iets helemaal naar jou wensen laten maken? Dat kan stuur een mailtje of berichtje met je wensen. Ik overleg dan met jou wat er mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *