Mijn favoriete paardenspullen 2021

In deze blog laat ik je zien welke paardenspullen ik veel gebruik op dit moment. Welke jas gebruik ik, nieuwe beugelriemen en meer! Waarom zijn het mijn favorieten? Lees snel verder.

Harry’s Horse Jas Rosetta

Waterafstotende jas van met afritsbare capuchon, 2-weg ritssluiting, twee zakken met ritssluiting en capuchon. Gemaakt van 100% polyester twill met PU coating

Ik heb er 99,95 euro voor betaald maar deze jas is nog steeds te koop op diverse sites met korting.

Ik vindt het super fijn dat er zakken met een rits op zitten. (ik ben ooit sleutels verloren omdat ze uit de zak gevallen waren). Doordat de jas aan de voorkant en de achterkant open kan ritsen zit het prima op paard. Ik ben een behoorlijke koukleum en deze jas valt lekker over je bovenbenen. De rose gold details vindt ik erg leuk en de grote chappuchon is heerlijk bij slecht en koud weer. De jas is echt waterdicht dat heb ik getest. Voor het geld een prima jas.

Pagony beugelriemen

Speciale dressuurbeugelriemen, enkelvoud, te verstellen met T-sluiting, nylon versterkt, bevestiging met lus om de beugelhaak, met zacht leer omkleed.

Dit had ik op een vlog gezien als tip. Het grootste voordeel is dat je geen dikke hobbel onder je been hebt vanwege de lus. En geen idee waarom ik dit niet eerder gedaan heb! Wat een verbetering. Nu wil ik nog een keer brede dan schijnt je been nog wat stiller te liggen, maar voor nu ben ik hier heel blij mee. Dit was een cadeau voor mij verjaardag.

Hoefschoenen

 Floatingboot 2019 een uitstekende keuze voor recreatief gebruik of voor de sport bijvoorbeeld endurance.

Ik heb een online pasconsult gehad om een goede keuze te maken. Ik weet echt helemaal niks van hoefschoenen. Op de site stond een duidelijke uitleg hoe te meten en met foto’s van de hoeven kon er een advies gegeven worden. Het voordeel is, is dat je ze per stuk kan kopen en omdat mijn paard iets verschillende voeten heeft had ik 2 verschillende maten nodig. Ik heb er nu een paar keer mee buiten gereden en ze blijven goed zitten en nog belangrijker mijn paard loopt er goed mee. www.hoofwear.com voor meer info.

FRA Calli en hackamore neusriem

Hoofdstel Calli van FRA is gemaakt van prachtig leer met een anatomisch gevormd kopstuk achter de oren. En breede stukken op de wang.

Dit hoofdstel stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. De kwaliteit is heel erg goed en door de keelriem blijft je hackamore goed op de plek. Ik heb deze gecombineerd met een neusriem uit mijn eigen collectie. Hier loopt mijn paard tijdens het buitenrijden super fijn op. FRA calli en hackamore neusriem.

Winter deken van HB

300 grams outdoor deken met snel sluiters en klittenband op de borst, loopsplit, elastiek aan de kruissingels, elastische bilkoorden en staartflap.

Deze deken heb ik inmiddels 2 jaar voor mijn paard. Ik ben er zo tevreden over dat ik er ook 1 heb besteld voor het paard van mijn vader. Ze zijn duurzaam, goede pasvorm en waterdicht. Daarnaast blijven ze heel goed liggen. En voor 89 euro is dat geen geld. Ik heb ook een dunnere van dit model dat is een 100 grams en ook daar ben ik zeer over te spreken. Stuur een email om deze bij mij de bestellen. Gezien het volume kan ik dit niet op voorraad houden.

Covalliero rijbroek

Muntzakje met ritssluiting – aantrekkelijke hoge tailleband met 3 knopen – praktische gsm-zakje – water- en windbestendig – maatvast, zacht en licht – klimaatregulerend en ademend

Ik heb al een tijdje rijbroeken van dit merk. Normaal heb ik altijd rijbroeken met een suede kont, maar helaas zijn die bijna niet meer te koop of in hele saaie kleuren. Dus toch maar een keer 1 gekocht met siliconen. En ik ben helemaal om. Deze plakt precies genoeg maar je zit niet vast geplakt aan je zadel. Het geeft precies genoeg grip. Wat ik ook heel belangrijk vindt is de pasvorm en dit merk zit me als gegoten. De maat klopt de been lengte is goed en de high waist vindt ik heel fijn. De stof is heel aangenaam en het telefoonzakje gaat makkelijk mijn telefoon en een wortel in. Kortom een echte aanrader. Deze koste 89,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *