Moederdag cadeau gids.

Zondag 12 mei is het moederdag en dan wil je je moeder verrassen met een mooi en origineel cadeau. Lietjesmarket heeft diverse mooie paarden artikelen en meer voor de paarden-moeder. Heb je wat inspiratie nodig? Bekijk dan deze handige cadeau gids met leuke cadeau s voor je moeder, oma, vrouw etc. En voor elk budget is er wel iets leuk te vinden.

Origami ketting paard in goud of zilver

Deze prachtige origami paarden ketting voor vrouwen en meisjes is een super cadeau voor elke paarden liefhebber. Zoek je een speciaal cadeau voor moederdag? Met deze ketting maak je elke amazone blij. Nu voor 8,50 euro

Zwart glitter oornetje kentucky stijl

Zwart glitter vliegenmutsje voor je paard of pony in kentucky stijl herkenbaar aan de vierkante breede rand. Dit oornetje geeft een super luxe uitstraling aan je paard en outfit. Verras haar met dit oornetje dit basis model is er vanaf 24,50 euro.

Eenhoorn oornetje roze

Laat haar droom uitkomen met een eenhoorn! Bijvoorbeeld dit super mooie roze eenhoorn oornetje voor haar paard of pony met witte hoorn afgewerkt met een zilveren draad. Met kunstbloemen aan de voet van de hoorn. Deze eenhoorn is 28.50 euro maak kijk voor meer eenhoorns in de shop.

Bandages wit met blauw satijn en zilveren rhine stones

Prachtige witte fleece bandages voor je paard. Afgewerkt met blauw satijn en rhinestones in zilver. Geeft een zeer luxe uitstraling aan elk paard. Combineer deze bandages met 1 van mijn dekjes. Prachtig bij een wit of blauw dekje uit mijn collectie. Deze bandages zijn 22.50 euro

Wit dekje holland stijl

Prachtig wit dekje in holland stijl bezaaid met rhinestones in rood en blauw
Zadeldekje dressuur maat paard in blauw en rood koord afgewerkt met rhinestones in rood en blauw. Wil je schitteren in de dressuur ring  dan is dit het sjabrak voor jou. 

Voor maar 40,50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *