Moederdag cadeaugids 2020

Zoek je een origineel cadeautje voor je moeder? Dan ben je voor de echte paarden moeder bij mij aan het juiste adres. Ik heb voor bijna elk budget wat wils. En weet je niet wat je moet kiezen? Een cadeaubon is mogelijk stuur me een email dan regelen we dat voor je moeder, oma of vrouw!

Tips! Een kentuky oornetje is bij mij verkrijgbaar in vele kleuren en super chique cadeau voor Moederdag. Wil je moeder graag een eenhoorn? Dat kan laat haar dromen uitkomen met een unicorn van Lietjesmarket! Houdt je moeder van rose gold? Ik heb vele items in de collectie, bandages, dekjes oornetjes, halsters en meer. Wil je hippe sokken? Koop dan de stapp horse kniekousen! Nooit meer koude voeten op paard en super comfortabel.

In deze gids vindt je een kleine selectie met mooie items voor Moederdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *