Mijn instagram favorieten.

Heb jij instagram? Op instagram kun je foto’s en filmpjes plaatsen en accounts volgen die je leuk vindt. Maar wie zou je moeten volgen? Wat zijn leuke paarden accounts? In deze blog geef ik je tips! Heb je nog een leuke volg tip voor mij? Laat het dan weten in de reacties.

Emily Cole

Dit account heeft 49,9K volgers.

Ik volg haar al een tijdje en ze maak zulke gave tekeningen. Met heel veel humor en herkenbare situaties. En niet alleen dat deze tekeningen kun je bestellen via haar website. Ze verkoopt agenda’s, mokken en meer.

Bekijk haar insta hier.

theblondeandthebay_

Dit account heeft 27.5K volgers.

Op dit insta account volg je Maddie en haar paarden. Ik ben al een hele tijd fan. In het kort: met haar paard Leah reed ze FEI dressuur wedstrijden en inmiddels staat het paard bij huis en genieten ze van een semi pensioen. Als je van lange teksten houdt en echte struggels dan ben je aan het juiste adres. Ze schrijft erg leuk en geeft bijna altijd een reactie als je opmerking plaatst.

Bekijk haar insta hier.

tales_by_sipo

Dit account heeft 20,6K volgers

Volg de avonturen van Sandra. Ze maakt magische foto’s in fantasy stijl van paarden. Hou je van unicorns, ridders en paarden met veel behang? Kijk je graag series zoals Vikings, GOT, Cursed? Dan is dit zeker een account om toe te voegen aan je lijst.

Bekijk haar insta hier.

annemeulendijks

Dit account heeft 43,1K volgers

Deze dressuur amazone combineert foto’s van dressuur met workout en outfit foto’s. Hou je van lifestyle en paarden dan is dit een account om toe te voegen. Geen lange teksten maar korte tekstjes zodat je meteen weet waar het over gaat. Daarnaast zijn het bijna allemaal professionele foto’s en dat maakt het wel visueel aantrekkelijk.

Volg haar account hier.

dixilarina

Dit account heeft 50,3k volgers.

En ik snap wel waarom! Visueel super aantrekkelijk sprookjes foto’s met mooie mensen en paarden. Met af en toe een kijkje achter de schermen. De toelichting bij de foto’s is helaas onleesbaar omdat dit in het Russisch is.

Volg haar account hier.

Jessica von Bredow-Werndl

Dit account heeft 165K volgers

Jessica is mooi, sportief en rijdt fantisch dressuur. Volg haar carrière en liefde voor paarden op haar Instagram. Bij haar draait het niet alleen om de topsport, maar de band met haar paarden en lol hebben met je paard staat voorop. Samen met haar broer heeft ze een geweldige locatie waar ze de paarden traint en opleidt.

Volg haar account hier

matildebrandt

Dit account heeft 230K volgers

Dit account volg ik al een tijd. Mathilde is een bijzondere roodharige vrouw die met haar paarden Batman en Ivar de leukste dingen doet! Bitloos, dressuur, liberty ze kan het allemaal. Daarnaast heeft Batman een heel mooi verhaal, maar dat moet je maar opzoeken. Ze plaats leuke teksten en heeft mooie professionele foto’s

Volg haar account hier

Los Caballos Luna Spanje

Dit account heeft 17,2D volgers.

Koop je bij mij een eenhoorn hoorn dan steun je ook Los Caballos Luna. Dit goede doel vangt mishandelde, verwaarloosde paarden op en meer. Je kan deze stichting op verschillende manieren steunen kijk daarvoor op het account van Instagram of de website. Hun insta account is wel de rauwe waarheid en laat zien hoe ze van de meest zielige paarden weer een gezond paard maken. Veel tekst en uitleg is hier te lezen.

Volg hun account hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *