Paard in nood Spanje

Na het succes van afgelopen jaar om van elk verkocht eenhoorn hoorntje een deel van de opbrengst te doneren aan een goed doel, ga ik dat dit jaar weer doen met Lietjesmarket. Via Facebook heb ik mijn volgers gevraagd welk doel te kiezen en bijna 75% vond dat dit Paard in nood Spanje moest worden.

Wat doet Paard in nood Spanje?

Paard in Nood Spanje  biedt opvang aan paarden in Spanje die in nood verkeren. Denk hierbij aan paarden die mishandeld zijn, gedumpt zijn in verlaten stallen, losgelaten in dorpen of langs de snelweg, uitgehongerd en voor dood achtergelaten omdat de eigenaar het onderhoud niet meer kan betalen. Daarnaast is de stichting afhankelijk van sponsors, donateurs en vrijwilligers. De spil van dit alles is Laura en Luna Hoitsema. Moeder en dochter runnen deze stichting helemaal belangeloos.

Herplaatsen

Daarnaast bemiddeld de stichting in het herplaatsen van de paarden. Dit zijn allemaal paarden die via Los Caballos Luna Spanje binnengekomen zijn. En deze paarden worden internationaal herplaatst. Op de website of op de facebook pagina kan je zien welke paarden een nieuw huisje zoeken.

Steun paard in nood Spanje

Hoe kun je de stichting helpen? Ten eerst door een eenhoorn hoorntje te kopen! Van elk verkocht eenhoorntje gaat 2,50 euro naar de stichting. Daarnaast vindt je op de website vele leuke ideeën over wat je kan doen met ludieke acties en via een bank overschrijving kan je doneren.

De website: https://www.paardinnoodspanje.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/pg/loscaballosluna.spanje/about/?ref=page_internal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *