Pippi van der Steen

Ik ben heel blij om jullie te kunnen vertellen dat Pippi van der Steen nog een jaar ambassadeur is voor Lietjesmarket. Omdat drie ambassadeurs op dit moment te veel is heb ik besloten om met 1 ambassadeur de samenwerking voor te zetten. Om Pippi beter te leren kennen heb ik haar een aantal vragen gestuurd. Lees in deze blog meer over haar.

Waarom nog een jaar bij Lietjesmarket?

Ik heb een ontzettend fijn jaar mogen samenwerken met Lia, we sparren onze ideeën en hebben super leuk contact! Daarnaast ben ik ontzettend blij dat ik de prachtige oornetjes mag promoten van een wat kleiner bedrijf, zo komt ook een persoonlijk bedrijf meer in de spotlights. Lia maakt de custom made oornetjes met liefde en alles kan op wens gemaakt worden en dat maakt het zo gaaf!


Als je volgend jaar terug kijkt naar je foto’s wat staat erop?

Goede herinneringen en het plezier dat je eruit kan halen. Ik vind het belangrijk dat ik deel wie ik echt ben, waar ik achtersta en waar ik plezier uit haal. Ik wil verder naar de topsport, maar wel met een eerlijke kijk naar mijn paard. Dat wil ik graag delen met mijn volgers!


Hoe bereid je je voor op een wedstrijd?

Eigenlijk train ik niet persé meer of minder, ik heb wekelijks een zelfde soort schema. Bij dressuur trainen we de proefjes, maar doe ik ook afwisselen met een ander soort training zoals bosrit, springen of longeren. Bij een springwedstrijd train ik diezelfde week voornamelijk met balkjes voor de techniek, niet in de hoogte. Door veel af te wisselen in een trainingsschema blijft het voor ons beide leuk!


Als er een klusje was, paard gerelateerd, welke je nooit meer hoeft te doen wat zou dat zijn?


Hooinetten vullen. Dat klusje duurt vaak het langste, al ben ik er mega handig in geworden haha. Ik zou liever in mijn vingers knippen dat het gedaan was.


Wat is je levensmotto?

Ik heb zelf mijn eigen levensmotto/quote nog niet gevonden, maar ik vind dit wel een hele mooie:
‘Go after your dreams, no matter how unattainable others think it is’. Ik heb grote dromen, dromen die heel misschien niet haalbaar zijn. Alsnog zal ik er alles aan proberen te doen om dat te halen, ook al zullen er mensen geloven dat het mij niet gaat lukken. Ik ben erg gedreven om mijn dromen na te gaan en te bewijzen dat het wél kan lukken, als je de juiste mensen achter je hebt staan en in jezelf gelooft. Vallen en opstaan, dat is een beetje hoe ik werk.

 
Je mag 1 vraag aan Indu stellen, wat vraag je?

Waar wordt jij nog gelukkiger van?


Welke tip of ‘hack’ heb je voor de lezer?

De beste hack die ik in mijn zadelkamer heb, is dat mijn dekjes aan broek hangers hangen. Dat zie je veel voorbij komen bij andere paarden mensen en ik vind het echt de beste uitvinding ooit! Zo worden ze niet snel vies, komen er minder snel muizen aan en kan het gemakkelijk drogen!


This or That

Pony – paard
Indu – Tommy
Crossen – springen
Grondwerk – dressuur
Grote weide – paddock paradise
Wassen – poetsen
brok – balancer
zonder hoofdstel – zonder zadel
zonder cap – zonder rijlaarzen
dekje – oornetje
instagram – youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *