Ambassadeur Pippi van der Steen

Ik ben super blij om Pippi aan het team van ambassadeurs te mogen toevoegen. Hiermee is voor mij het plaatje bijna compleet met drie heel gevarieerde ambassadeurs. Ze heeft een prachtige schimmel genaamd Indurain van de Zonnehoeve.

Pippi van der Steen is 18 jaar, woont in Noord-Brabant en volgt de opleiding Equine Sports & Management. Deze jonge ruiter is heel fanatiek in de paardensport.

“Het lijkt mij enorm gaaf en leuk om samen te werken met jou bedrijf. Mijn droom is om op internationaal niveau te komen. Sinds kort vorm ik een combinatie met mijn paard Indurain van de Zonnehoeve. Hij is een 7 jarige ruin, een schimmel, die altijd opvalt in de ring. Met Indurain zal ik dressuur, spring en cross-wedstrijden starten. “

Naast Indu heeft ze een shetlander als maatje. Tommy de shetlander is pas 3 jaar, lekker eigenwijs en super nieuwsgierig. Ze wil met Tommy vrijheidsdressuur leren en wellicht voor de kar beleren. 

Meer weten over Pippi en haar paarden? Volg haar op instragram daar vindt je filmpjes en foto’s van haar en de paarden. Check haar insta hier.

Bekijk haar youtube kanaal hier.

Lietjesmarket is heel erg blij om met Pippi te mogen samenwerken en ik heet haar van harte welkom als ambassadeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *