Product testen primeval Stressless

Een tijdje geleden werd ik gevraagd door Primeval of ik een product wilde testen. Ik heb ervoor gekozen om de Stressless te testen. PrimeVal StresssLess® is een uniek rustgevend supplement, dat uw paard helpt om zich te ontspannen. Wil je mijn ervaring weten? Lees snel verder. En wil jij ook graag een primeval product proberen? Ik mag onder mijn volgers een Primeval Omega 3-6-9® verloten ter waarde van 42,95 euro.

Ik kreeg een potje met korrels voor over het voer en de injector om te proberen. De korrels zijn gemakkelijk te voeren het kan door de brokjes, maar via slobber geven gaat heel gemakkelijk. Mijn paard at het goed. De injector werkt net zo als een wormkuur en was makkelijk toe te dienen.

De injector hebben we gegeven toen een paard alleen op stal moest blijven en daar bij ervaart dit paard heel veel stress Hij loopt dan rondjes en gaat weven. Hij heeft de injector een uurtje voor het stress moment gekregen. Toen de paarden weg moesten is hij even gelongeerd ter afleiding daar bij ontspande hij zich wel vrij snel. Na het longeren is hij terug naar stal gegaan en heeft hij relatief rustig hooi staan eten. Het paard heeft wel wat onrustige momenten gehad, maar was veel minder gestrest dan normaal. De andere paarden waren na 1,5 uur weer terug en daarmee was alle stress voorbij.

Conclusie

Ik ben tevreden over de Primeval Stressless, naar mijn idee heeft het zeker bij gedragen om de stress te verminderen. Het is makkelijk toe tedienen en te doseren. Ik heb het helaas niet kunnen testen tijdens een concours, maar ik kan me voorstellen dat de Primeval Stressless de scherpe randjes wegneemt. Wil je meer weten over de producten kijk dan op de site van Primeval.

Win

Onder mijn volgers mag ik een flesje Primeval Omega 3-6-9® weggeven. Dit is een krachtige natuurlijke aanvulling van belangrijke vetzuren en helpt de de huid en vacht in optimale conditie te houden. Bijvoorbeeld in tijden van herstel na ziekte, stress en verminderde weerstand. Sportpaarden profiteren van extra vetzuren als energiebron.

Wat moet je doen?

Like de facebook pagina van Primeval en like de facebook pagina van Lietjesmarket. Lees wat je moet doen in het bericht op de facebook pagina voor de winactie.

Eén reactie

  1. Albertine van Veldhuizen

    Klinkt goed! Ik ga meedoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *