Valentijnsdag! Cadeau gids

Zoek je een origineel cadeau voor de echte paardenliefhebber? Wil je iemand ten huwelijk vragen op Valentijnsdag? Of zoek je en romantisch cadeau? Bij Lietjesmarket vindt je een mooi cadeau of de juiste accessoires voor een romantisch aanzoek.

Deze mooie ketting is in goud en zilver kleurig verkrijgbaar. De mooie strakke geometrische vormen maken dat dit sieraad voor elke gelegenheid geschikt is.

Tover elk paard of pony om in een eenhoorn. De eenhoorn hoorntjes van Lietjesmarket zijn one size fits all. Wil je je geliefde verrassen met een aanzoek? Dan beloofd dit een sprookjes huwelijk te worden.

Een prachtige set met rose gold details bestaande uit een set handschoenen, frontriem en sjabrack. Dit kan ook in andere kleuren en naar wens gemaakt worden.

Misschien niet het eerst cadeau waar je aan denkt maar de sokken zijn zo comfortabel en mooi. Verras iemand waarvan je houdt met deze kniekousen. Want lekker warme voeten op paard daar wordt elke ruiter blij van.

Wil je echt iets speciaals laat dan een vliegenmuts geheel naar wens maken. Bijna elke maat en kleur mogelijk. Stuur me een email met je wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *