Velvet dekjes

Er zijn weer super gave nieuwe producten aan de collectie toegevoegd. Bekijk nu de velvet collectie, deze bestaat uit dekjes in de maten dressuur en springen, met bijpassende oornetjes en halsters incl touw. Bekijk nu het lookbook van deze collectie. De dekjes en oornetjes hebben een hele fijne pasvorm. De velvet stof geeft deze set een zeer luxe uitstraling.

Smaragdgroen

Deze set is in de super gave kleur smaragd groen. Het dekje is gemaakt van super zachte velvet stof en het oornetje is gemaakt door Lietjesmarket in een perfect matchende kleur.

Kobalt blauw

Ben jij een liefhebber van blauw dan is deze set in kobalt blauw een must have. Dit dekje is gemaakt van super zachter velvet stof en heeft een hele luxe uitstraling. Het oornetje gemaakt door lietjesmarket heeft een perfecte pasvorm en kleur die overeenkomt met het dekje.

Mauve roze

Dit super mooie kleurtje is mauve. Het heeft een hele luxe uitstraling in met het velvet dekje. De kleur van het oornetje past perfect bij het dekje. Wil jij schitteren in de ring dan is dit wel een echt oog verblindend setje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *