Verjaardag give away

Op 18 januari ben ik jarig en als je me al langer volgt weet je dat ik een give away doe om mijn verjaardag te vieren. Want wie jarig is trakteert. Deze keer heb ik 2 hele mooie prijzen die ik weg ga geven. Kijk voor nog een win kans bij mijn ambassadeur Pippi van de Steen . Zij geeft nog een hele mooie prijs weg. Lees op haar instagram account wat je kan winnen en wat je moet doen om kans te maken.

Wat kan je winnen?

Een prachtig setje in rose gold in blauw of zwart. Je krijgt een oornetje en een dekje. twv 89 euro (dekje is full dressuur maar past ook onder je spring of veelzijdigheids zadel. )

Een halster in rose gold bestaande uit een touw en halster. twv 28 euro.

Wat moet je doen? Vul via de onderstaande link de enquête in. Het is een korte vragen lijst met 6 vragen en uit de deelnemers loot ik 2 winnaars. Deze worden op 18 januari 2022 bekend gemaakt via de nieuwsbrief en op mijn social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *