Winactie van Lietjesmarket

Op 18 januari ben ik jarig! En omdat te vieren doe ik een give away. Want wie jarig is trakteert. Deze keer heb ik een aantal hele mooie prijzen die ik weg ga geven. Kijk voor nog een winactie bij mijn ambassadeur Pippi van de Steen . Zij geeft nog een hele mooie prijs weg. Lees op haar instagram account wat je kan winnen en wat je moet doen om kans te maken.

Wat is er er te winnen?

Ik ga een super mooie set verloten met een dekje en oornetje en wil jij graag een oornetje helemaal naar wens? Wees er dan snel bij die is te winnen. Neem daarvoor een kijkje op 1 van mijn social media accounts en de van mijn ambassadeur Pippi van der Steen.

Doe alvast mee

Wil je kans maken op een leren halster met touw vul dan alvast de enquête in en laat je email adres achter uit alle deelnemers loot ik een winnaar en via de mail neem ik contact op.

Heel veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *