Bekende paardensporters en Lietjesmarket.

Wil je weten welke bekende paardensporters met Lietjesmarket rijden? Met deze amazones heb ik een samenwerking gehad. Dit zijn nationaal en internationaal bekende ruiters in veel verschillende disciplines. Ben je benieuwd wie? Lees dan verder.

Kristy Snepvangers

Kristy is een internationale eventing amazone en heeft op haar jonge leeftijd al veel mooie prestaties neergezet. Met haar pony’s reed ze al op het EK, maar met de paarden is ze zeer succesvol. In 2020 schreef ze het Nederlands junioren kampioenschap op haar naam. Ze heeft zelfs twee paarden in het A kader eventing junioren.

Kirsty rijdt met een oornetje helemaal naar wens in de stijl van haar eigen kenmerkende kleuren. Navy blauw oornetje met oranje en bruin sierkoord met strass om zo te kunnen glitteren in de ring.

Marten Luiten

Marten Luiten is een talentvolle dressuurruiter. Met zijn toppaard Fynona won hij 2021 in het Spaanse Oliva drie keer goud op het Europees kampioenschap in de categorie Young Riders. Hij won in 2021 en 2022 de prestigieuze ‘Talent van het Jaar prijs’, jaarlijks toegekend door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). En daarnaast behaalde hij nog veel meer successen.

Marten kreeg dit prachtige navy blauwe oornetje met grijze en zwarte details aangeboden van Lietjesmarket tijdens Jumping Amsterdam. Die avond was hij de winnaar van de Lövsta Future Challenge voor de U25 .

Demi van Nikkelen kuiper

Demi is een internationaal springamazone, Youtuber én succesvol ondernemer. Ze vierde recent nog dat ze de 13K volgers op instagram haalde en haar youtube kanaal heeft bijna 10K abonnees.

Ze rijdt in een prachtig lang zwart oornetje. Deze is naar wens gemaakt met een wit en grijs sierkoord en strass om te kunnen schitteren in de spring ring.

Laura Verhagen

Deze dressuur amazone heeft een prachtig Instagram account met ruim 14K volgers. Met haar paard Denzel Washington rijdt Laura op hoog niveau dressuur. En is ze inmiddels bezig met de oefeningen voor de Grandprix.

Laura heeft een oornetje in Kentucky styl. Deze is navy blauw met strass en een glitterrand voor een spectaculair effect.

Wendy Scholten Horses

Wendy Scholten is een paarden vakvrouw. Wat doet ze niet. Ze heeft een eigen paarden Stal, is journalist en fotograaf en werkt voor organisatiebureau EQ International. 

Ze heeft een paard op Grandprix niveau in de dressuur gereden en rijdt ook op hoog niveau spring wedstrijden. Kortom ze doet bijna alles, Bekijk zeker haar social media of website daar post ze nieuws, mooie foto’s en meer.

Na een oproep op in haar stories voor een goed oornetje heb ik haar benaderd en een zwart kentucky oornetje voor haar gemaakt.

Sindyero / Alina Reimertz.

Je kan haar kennen van haar Instagram account met bijna 75K volgers. Ze rijdt veel bitloos doet liberty met haar 4 paarden. Daarnaast heeft ze een werkelijk oogstrelend account.

De heeft een bitloos hoofdstel in zwart met goud kleurige details. In de barokke stijl door de neursiem met de roosjes.

De eschruiters

Dit is mijn eigen rijvereniging uit Wierden. Lietjesmarket werd gevraagd om voor het 6 tal pony’s mooie oornetjes te maken. Dit zestal is daarmee Nederlands kampioen geworden in 2019.

Het 6 tal reed met zwarte oornetjes met een wit en zilver sierkoord. De uniforme stijl past perfect bij het complete outfit van de ruiters en pony’s.

Reacties zijn gesloten.