Veel gestelde vragen:

Ik wil iets naar wens laten maken kan dat? : Ja dat kan! Oornetjes eenhoorns en dekjes kan ik naar wens maken. Stuur een email naar liaaltink@gmail.com

Ik wil mijn artikel ruilen of retour doen: Ja dat is geen probleem. Stuur me binnen 14 dagen even een berichtje dan kan het geruild worden of neem ik het terug. Zodra ik het terug heb betaal ik het aankoop bedrag terug. Retour kosten met de post zijn wel voor jouw rekening. De enige uitzondering zijn naar wens gemaakte artikelen die neem ik niet terug. Maar mocht er wat zijn dan doe je me bericht dan vinden we een goede oplossing.

Ik wil mijn bestelling naar het buitenland laten versturen kan dat? : Ja dat kan ik verstuur wereldwijd.

Ik heb besteld wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?: Ik maak bijna alles met de hand. Houdt rekening met 5 tot 7 dagen om iets te maken en daarna wordt het verzonden.

Wie maakt de oornetjes en dekjes? : Ik ben Lia Altink en run mijn bedrijf in mijn eentje. Alles wordt door mij persoonlijk gemaakt met veel liefde een aandacht.

Zoek je een sponsor ruiter?: Nee momenteel niet. Ik heb wel samenwerkingen gedaan, voor verenigingen en met bekende ruiters. Je mag altijd een aanvraag doen. Vertel dan zoveel mogelijk over je zelf en je paarden. Voor mijn bedrijf is het interessant als je zelf wat te bieden hebt. Een bekend sociaal media kanaal met veel volgers is een plus punt.

Ik weet niet welke maat mijn paard heeft: Stuur me een berichtje dan leg ik je uit hoe je de maat opneemt. Ik kan de maat aanpassen als je paard of pony een afwijkende maat heeft.

Staat je vraag er niet bij? Stuur me een email op liaaltink@gmail.com

Reacties zijn gesloten.