Wordt een Ambassadeur voor Lietjesmarket.

Wil jij graag een (BA) Brand Ambassador worden voor Lietjesmarket? Dat kan! Lees hier alles over de voorwaarden en voordelen om Ambassadeur te worden.

Wie zoek ik?

Als ambassadeur heb je passie voor je paard of pony. Je hebt het welzijn van je paard hoog in het vaandel. Je hebt 2 actieve sociaal media kanalen. Denk aan YouTube, Facebook, Instagram met op 1 van deze kanalen minimaal 1000 volgers. Je vertegenwoordigd Lietjesmarket op een leuke en professionele manier. Ik zoek heel verschillende ambassadeurs! Dus ben jij een fanatieke wedstrijden ruiter, train je eenhoorns, doe je vrijheids- dressuur of een andere discipline dan zoek ik jou.

Ik verkoop wereldwijd, woon je niet in Nederland dan ben je van harte welkom om je aan te melden.

Wordt je Ambassadeur, dan krijg je 20% korting op de collectie. Hiervoor ontvang je een speciale persoonlijke code. Je kan gevraagd worden om nieuwe producten te testen of om samples te proberen. In ruil verwacht ik dat je minimaal 2 x per maand een post of video maakt waarin Lietjesmarket genoemd of getagd wordt. Dan deel ik je berichten op mijn kanaal. Leuke ideeën die we hebben tijdens de samenwerking kunnen we bespreken.

Je wordt Ambassadeur voor 1 jaar en mocht de samenwerking goed bevallen dan kan dat verlengd worden in goed overleg.

Hoe meld je aan?

Hoe meld je je aan? Stuur een email naar: liaaltink@gmail.com

Vertel me wat over je zelf en je paarden.

Stuur linkjes mee van je social media kanalen.

Waarom moet jij ambassadeur worden?

Maak een leuke post op de social media en tag daarin Lietjesmarket.

Ben je jonger dan 18 jaar dan ben je ook van harte welkom om je aan te melden. Maar dan wil ik wel graag toestemming van je ouders!

Reacties zijn gesloten.