Over mij

Een beetje meer over mij. Lia Altink en mijn bedrijf Lietjesmarket. Ik maak, oornetjes, dekjes, hackamores, bitloze hoofdstellen en meer voor paarden. Mijn specialiteit zijn de eenhoorn hoorns en eenhoorn oornetjes. Ik kan elke maat en kleur maken, heb je een speciaal verzoek dan kan ik dat voor je maken.

 Ik had al een keer een oornetje gehaakt voor de pony van mijn zoontje vervolgens nog 1 voor mijn paard. Daarop kwam er een bericht via Bit magazine van een eenhoorn. Heel veel mensen reageerden daarop dat ze dat ook wel zouden willen en wie er zoiets kon maken. Ik dacht waarom schrijf ik niet 1 persoon aan ik kan dat wel maken. Zo gezegd zo gedaan. Deze vrouw twijfelde en ik bood aan om er 1 te maken en als ze het niet mooi vond hoefde ze de eenhoorn niet te kopen. Maar zij kocht hem gelijk en na een advertentie op facebook was de eenhoorn trend niet meer te stoppen.  

Ik had al een Esty shop met wat haakspullen maar daarvan had ik nog niets verkocht. Tot ik ook de eenhoorn aanbood op mijn Etsy shop. De verkopen druppelden binnen eerst 1 per week maar zodra ik meer variaties maakte kwamen er steeds meer aanvragen. En na de zomervakantie kon ik dit echt niet meer als hobby doen.

Inmiddels is de webshop flink gegroeid en heb ik meer keus voor een complete set voor je paard. Dekjes, halsters, bandages en dekens dat kan allemaal. Ik verkoop wereldwijd mijn producten dus ben je niet woonachtig in Nederland maar wil je wel graag iets bestellen dan is dat geen probleem.  

Wie ben ik? Lia Altink ik woon in Rijssen met mijn man en 2 zonen. Ik mijn hele leven al paard en ben al jong met het paarden virus besmet via mijn ouders die allebei fanatiek de paardensport beoefenen. Mijn paard Heliavira is een nakoming uit mijn eerste eigen paard en zij is heel vaak model voor de oornetjes en eenhoorns. Ik leid haar zelf op en rijdt ik met veel plezier dressuur wedstrijden met haar. Naast dit alles ben ik dierenartsassistente en werk ik als paraveterinair bij een dierenartspraktijk. Erg leuk dat je mijn verhaal gelezen hebt! 

Reacties zijn gesloten.